badar

Varför du ska ställa ut

Water&Wastewater står för en engagerande, värdefull och angelägen branschmötesplats som erbjuder dig en plattform för viktiga branschfrågor, kunskapsutbyte, nya kontakter och affärer. Den skall också främja branschens position som fundamental i en hållbar samhällsutveckling.

Denna branschmötesplats är perfekt för dig som är leverantör av utrustning och tjänster inom distribution, vattenrening, IT, mät-, styr- och reglerteknik, drift, underhåll, forskning, konsultation med flera områden. Har du koppling till myndighet, branschförening eller institution är denna mötesplats även för dig. 

Det personliga mötet och affärsmöjligheter

Det personliga mötet är viktigare än någonsin och idag kan det vara en utmaning med att upprätthålla starka relationer med kunder och leverantörer. Branschmötesplatsen som Water&Wastewater ger dig därför en perfekt plattform för marknadsföring och försäljning. Under tre dagar kommer du ha ett unikt tillfälle att visa upp dina produkter och tjänster för branschfolk och knyta nya affärskontakter. Här skapas ny kunskap, kontakter och affärsmöjligheter!

Missa inte möjligheten att:
- Skapa nya affärer och öka din försäljning
- Varumärkesbyggande - stärk er postion
- Etablera och träffa nya kunder genom det personliga mötet
- Nätverka och skapa nya samarbeten

Tillgänglighet

Lokaliseringen i huvudstaden ger en överlägsen och lockande tillgänglighet. Namnet Water&Wastewater speglar arrangörernas ambition att också nå en internationell publik. Stockholmsmässans tidigare engagemang i  t.ex. Baltic Sea Future  som berört  innovationer, visioner och ledarskap för en hållbar Östersjöregion har gett ett nätverk som kan bidraga till uppmärksamhet från hela Östersjöregionen och samtidigt förstärka perspektivet på branschens bidrag till en hållbar miljö.

Nyfiken och vill veta mer om Water&Wastewater? Välkommen att kontakta oss »